H&M Malerservice

H&M Malerservice ble startet i 1992 av Henrik Eikanger og Magnor Kolnes, firmaet består i dag av 30 ansatte og holder til i Badehusgaten 6 ved Badedammen i Stavanger. Her har vi også vår egen fargehandel Fargerike Stavanger.

Vårt hovedmarked er innen for nye eneboliger, rehabilitering av eneboliger, kontorer og næringslokaler, forsikrings skader og dekorasjonsteknikker for næring og privat samt egen fargehandel.

I tillegg til vanlige malingsoppdrag, har vi siden starten vært pådrivere for utvikling av nye dekorasjons- og malingsteknikker til bruk i private hjem, kontorer, butikker og restauranter.

Vårt mål er til en hver tid å være ett av landets mest innovative og kreative malerfirma slik vi har vært de siden starten. Vår filosofi er hele tiden å tenke nytt ved å se oppdraget i helhet med farge, lys og form.

Samtidig prøver vi å utnytte vår erfaring og lekelyst innen faget til å skape det unike.

Vi samarbeider til en hver tid med en rekke arkitekter, interiørarkitekter, byggmestre, møbelsnekkere, murere, rørleggere, lysdesignere, møbelbutikker etc. Dette gjør det mulig å kunne tilby våre kunder optimale løsninger til enhver tid 

Nyheter

Håndverksgruppen
Håndverksgruppen
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×