Total «makeover»

20.03.2013
Total «makeover»

 

Du trenger ikke dra til Hollywood for å se resultatene av en real ansiktsløfting. Renoveringen av Smedvig sine lokaler på Randaberg har endret kontorbygget dramatisk – fra fælt til fagert.

 

Det er hektisk aktivitet i det lave kontorbygget. Innflyttingen nærmer seg med stormskritt, og det er fortsatt noen liter maling som skal ut av spannene og opp langs vegger og vinduskarmer.    

 

Finnestadjeilen 8 7.jpg                      Finnestadjeilen 8 2.jpg

Danske Simon De Bruyn drar penselen oppover med trente bevegelser og etterlater vinduskarmen med en blank hinne av hvit maling.

 

–Det er travelt nå i innspurten, men vi kommer greit i mål, mener Simon og dypper penselen uten å se ned. Jobben med å gjøre klar karmene ser både pen og pyntelig ut, og har lite til felles med det kjempearbeidet som Simon og kollegene hans måtte i gang med da de kom til bygget i november i fjor. Da var lokalene tømt, og råbygget kan best beskrives med ord som troende nødig vil ta i sin munn. De gipsbelagte veggene var vannskadet mange steder, og deler av platene var så ødelagte at de måtte graves ut, før nye gipsplater ble montert, sparklet og tapetsert før malingen kunne begynne. Til sammen gikk åtte malere fra HM Malerservice løs på veggene for å gjøre dem hvite og fine før de andre håndverkerne kom inn for å sette opp vegger og himling, og gjøre alt det andre som gjøres må før innflytting.

 

Det 1600 kvadratmeter store bygget er blitt skrelt for innmat og bygget opp igjen på rekordtid. Alt bortsett fra toalettene er endret. Nye skillevegger er satt opp nye gulv og nye himlinger er på plass, og det lave, to-etasjers kontorbygget fremstår både nytt og nymalt.

 

Finnestadjeilen 10.jpg                     Finnestadjeilen 14.jpg 

 

 

Prosjektleder Monrad Goa i Moelven Nordia AS er godt fornøyd med arbeidet HM Malerservice har gjort.

 

–På sånne prosjekt er vi avhengige av firma av en viss størrelse. For små aktører er for sårbare – og i dette tilfellet var det ikke et alternativ å bli forsinket på noe. Vi har bare hatt knappe fire måneder på oss. Hvis det skulle fungere måtte alle gjøre jobbene sine i henhold til oppsatte planer, slik at det ene laget med håndverkere ikke ble stående å vente uvirksomme på det andre, sier Goa.

 

Simon og malerkollegaen hans, Nicklas Alexander tar det ikke så tungt at de for lengst har mistet tellingen på hvor mange kvadratmeter de har malt i Finnestadgeilen 8.

 

–Det ser kanskje enkelt ut nå når alt er nytt og fint, men vi skal love deg det har vært en vei å gå for komme hit, sier de to HM-gutta som er igjen i bygget for å legge siste hånd på verket. Yrkesstoltheten deres som profesjonelle malere tilsier at de skal gjøre en jobb som er så god at ingen i sin villeste fantasi kan gjette seg til hva utgangspunktet var når de nå ser det ferdige resultatet. 

 

 

Nyheter

20.03.2013
Finnestadgeilen 8

 

Du trenger ikke dra til Hollywood for å se resultatene av en real ansiktsløftin...

Les mer
13.02.2013
Sandnes Sparebank

Det er alltid godt å være med på noe nytt og spennende. Renoveringen av lokalene t...

Les mer
<< Første < Forrige 1 av 9 Neste > Siste >> | Vis alle
Vi kontakter deg
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
• H & M Malerservice • Banevigsgt.7 • Tel: 51 89 09 60 • Fax: 51 89 62 60 • E-post: post@hmmalerservice.no •