Vår butikk - Flugger Farve Badedammen

Vår butikk - Flugger Farve Badedammen

Flügger Norge AS har 55 egne Flügger farve utsalg i hele Sør-Norge, samt en voksende kjede av frivillige forhandlere som teller 16. I Norge er det over 230 ansatte og omsetter i år for ca. 330 mill NOK. Flügger Farve Badedammen er heleid av H&M Malerservice AS.

 

ÅPNINGSTIDER:

MANDAG - FREDAG 06:45 - 17:00

LØRDAG 10:00 - 14:00

 

Flugger har alltid vært malerfagets leverandør. Alle Flugger Farve butikker eies av en lokal malermester eller av Flugger selv, derfor vil du alltid møte profesjonelle medarbeidere som vet hva de snakker om.

Her får du faglig veiledning av håndverkere både når det gjelder material oppbygging og valg av farger samt finne det rette verktøyet for påføring.
Vi har også ett stort utvalg i kvalitets tapeter fra Omexco, Borge, Cole and Son, Squigee, Wall-Hess, Kinnasand, Fiona, Eijffinger og Borge.


 Leverandør av sparkel, maling og verktøy:

Flügger

Tapetleverandører:

Omexco

Eijffinger

Fiona

Cole & Son

Élitis

Thibaut

 

02.02.2017
Håndverksgruppen
Vi er stolt medlem av Håndverksgruppen som består av landets beste og mest solide malermesterbedrifter.
Det er stor forskjell på å bruke faglært og ufaglært arbeidskraft til oppussing og vedlikehold. Det handler ikke bare om det du ser. Det handler like mye om det du ikke ser som grunnarbeid, materialvalg, håndverket og håndverkeren.
Les mer
16.09.2011
Interior High Finish 50
Interior High Finish 50, er en tremaling, som gir en hard og holdbar overflate på kjøkkendører, vinduskarmer, paneler og møbler. Ditt innendørs treverk får en flott, glatt overflate, som er god å røre ved og enkel å holde ren med alminnelig universalrengjøring.
Les mer

Bilder fra butikken

Vi kontakter deg
Firma:
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Flugger farve
• H & M Malerservice • Banevigsgt.7 • Tel: 51 89 09 60 • Fax: 51 89 62 60 • E-post: post@hmmalerservice.no •